minou by friends:

Is een 25 vragen Interview naar een idee van Matthew Higgs. 25 mensen, die allen of professioneel of persoonlijk gelinkt zijn aan Minou, werden uitgenodigd om haar 1 vraag te stellen.
Ontdek ze hieronder, een voor een, week per week.
minou by friends
Inge Van der Eecken
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
/div>
 
9

“Ik denk bij mezelf: "Hoe speelt ze het klaar? Fulltime werken, je gezin gelukkig maken en je politieke ambities nastreven ...”

Je bent een boezemvriendin en we kennen elkaar al heel heel lang, dus je weet dat ik heel intensief leef… de dingen die ik doe, daar ga ik helemaal voor. Toen de kinderen klein waren, was ik er bijna altijd. Naarmate ze ouder werden, kwamen er andere dingen op mijn pad, ik zag opportuniteiten en heb die gegrepen. Ik ben dus geleidelijk aan steeds meer buitenshuis gaan werken, een soort omgekeerde carrière misschien?

En soms is het inderdaad veel, en dan moet je keuzes maken. Daarom heb ik momenteel 2 duidelijke prioriteiten: mijn gezin en mijn job. Eigenlijk is dat niet zo moeilijk, in de week stort ik me op mijn job in het kabinet en het weekend en de vakanties zijn voor Steven en de kinderen, én de vrienden. Ik vind er zelf een soort evenwicht in, mijn kinderen opvoeden tot zelfstandige en vrije mensen en me tegelijk ontplooien in een super interessante job. Die combinatie maakt me gelukkig! Maar ik beloof je binnenkort weer eens samen op stap te gaan!