Background Image

Nieuws

Post Image
17-8

Opinie vaste benoemingen


Naar aanleiding van de gebeurtenissen in Gent rond de vaste benoemingen bij het stadspersoneel kreeg ik van Het Laatste Nieuws de vraag naar het beleid daaromtrent bij Stad Brugge. 

Stad Brugge meent dat het motiveren en aantrekken van goede medewerkers ook met andere argumenten dan de vaste benoeming moet kunnen. We zetten in op een goed evenwicht tussen werk en privé-leven via het zgn. Nieuwe Werken (plaats- en tijdsonafhankelijk werken), en op coachend leidinggeven. Werken bij een lokaal bestuur betekent ook bijdragen aan de leef- en werkwereld van de burgers en daaruit kan veel voldoening worden gehaald.
 

Overzicht nieuws
Post Image
26-6

MEE MET BASISSCHOOL DE LISBLOMME!Lissewege stuurt zijn zonen en dochters uit, en daar help ik graag aan mee!
De vijfde- en zesdejaarsleerlingen van basisschool De Lisblomme hebben vandaag sportdag op de terreinen van De Gulden Kamer.
Samen met mijn sportvrienden van de Zeeweegse Trappers zorgde ik voor de fietsbegeleiding.
Veel sportplezier gewenst!

Overzicht nieuws
Post Image
21-6

Bruggenbouwer voor Brugse Zot en Brugse gerst - Het Nieuwsblad


Onze stad heeft gedreven, innovatieve ondernemers én enthousiaste landbouwers die beiden hoogwaardige producten afleveren waar de Bruggeling trots op kan zijn.

Ik ben zeer blij dat ik mijn steentje kon bijdragen aan deze samenwerking voor het produceren van het succesvolle 'Brugse Zot'-bier. Ze is een typevoorbeeld van de 'korte keten', waarbij landbouwers hun producten rechtstreeks bij hun klant brengen. 
Zowel het milieu als ondernemers en landbouwers winnen bij een dergelijke samenwerking, en ik durf te wedden dat de Brugse zot hierdoor in de toekomst nog beter zal smaken!

Overzicht nieuws
Post Image
21-6

Bruggenbouwer voor Brugse Zot en Brugse gerst (2) - De Standaard


Overzicht nieuws
Post Image
21-6

Bruggenbouwer voor Brugse Zot en Brugse gerst (3) - Het Laatste Nieuws


Overzicht nieuws