Background Image

Nieuws

Post Image
22-6

Een lange vrijdagse dag


Supersfeer, sportiviteit en competitiviteit alom. Ik duim voor de zovele vrienden en vriendinnen die deelnemen, en neem me voor volgend jaar ook een 3-team te vormen!

Overzicht nieuws
19-6

stadsplan Brugge?


Deze ochtend een stadsplan gevonden in de brievenbus. Gratis. Net op het juiste moment, dacht ik, verkiezingen voor de deur en dan is zo'n plan een handig ding. Mijn blijdschap duur maar zolang tot het plan helemaal opengevouwen is, en ik - tot mijn grote consternatie- vaststel dat de kaart stopt aan de stationsweg in Dudzele! Ik geloof mijn ogen en oren niet: een groot deel van Dudzele, en Lissewege, Zwankendamme en Zeebrugge helemaal van de kaart geveegd. Wat een arrogantie! De kaart is op die manier waardeloos en eigenlijk enkel goed voor de vuilbak. Wel jammer voor alle sponsors die hieraan hebben deelgenomen, die zijn gewoon in het ootje genomen!

Overzicht nieuws
16-6

Triathlon-dag in Brugge!


Een lange vrijdagse dag, met in de loop van de namiddag een sms'je van mijn oudste: "Einde van middelbare school = A-attest. Op naar de toekomst :-) !" . Een kippenvelmoment. Onvermijdelijk terugdenken aan mijn eigen tijd, die samenviel met het overlijden van mijn mama, en de moeilijke jaren erna, als enige en oudste meisje in het gezin. Even stilstaan bij mijn eigen gezin en bedenken hoe snel het allemaal gaat en hoe belangrijk het is er te zijn voor elkaar in het gezin. Tijd maken om te luisteren, te praten, te lachen en te wandelen.

Overzicht nieuws